header site 1403

×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496
JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 495

مراسم تکریم و نکوداشت سرپرست سابق اداره‌کل نوسازی مدارس استان اصفهان و معارفه سرپرست جدید این اداره‌کل

در سالن جلسات اداره کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان برگزار شد؛
مراسم تکریم و نکوداشت سرپرست سابق اداره‌کل نوسازی مدارس استان اصفهان و معارفه سرپرست جدید این اداره‌کل 
مراسم تکریم و نکوداشت سیّد محمّد میرپور سرپرست سابق اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان و معارفه مجيد نسیمی به عنوان سرپرست جدید این اداره کل برگزار شد.
 
مراسم تکریم و نکوداشت سید محمد میرپور سرپرست سابق اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان و معارفه  مجید نسیمی به‌عنوان سرپرست جدید این اداره کل امروز(یکشنبه_۱۹ دی ماه) با حضور داریوش ورناصری معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور، محمد اعتدادی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، مجتبي ملااحمدي رئيس هيئت مديره مجمع خيرين مدرسه ساز استان و جمعی از مسئولین اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و اداره کل آموزش‌وپرورش استان برگزار شد.
 
 داریوش ورناصری معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم میربد، از زحمات سید محمد میرپور که با تلاش‌های شبانه‌روزی خود باعث شد این اداره کل دچار افت و رکود نشود قدردانی کرد.
در این مراسم که در محل سالن جلسات اداره کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان برگزار شد؛ سید محمد میرپور_سرپرست سابق اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان ضمن قدردانی از همراهی کارکنان اداره کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان اصفهان، اظهار کرد: پس از فوت مرحوم میربد، باتوجه به جایگاه اداره کل نوسازی مدارس و با پیشنهاد آقای رخشانی مهر و اعتدادی قرار شد مدت کوتاهی با عنوان سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان با حفظ سمتم در آموزش و پرورش در این حوزه انجام وظیفه کنم.
وی افزود: از ابتدای پیشنهاد این مسئولیت به آقای رخشانی مهر اعلام کردم باتوجه به پایان زمان خدمت و نزدیک شدن به زمان بازنشستگی این فرایند باید کوتاه باشد تا بتوانم انجام وظیفه کنم. در این مدت کوتاه آنچه در توان داشتم با برنامه ریزی کوتاه مدت برای این حوزه انجام دادم و در همین مدت کوتاه تعامل خوبی با خیرین مدرسه ساز داشتیم و مثلث سه گانه اداره کل نوسازی مدارس، اداره کل آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز به خوبی شکل گرفت.
میرپور مهمترین موضوع را جذب اعتبارات سال ۹۹ عنوان کرد و افزود: اقدام بعدی پیش بینی اعتبارات ۱۴۰۰ بود که اجرایی کردن این اعتبارات در دستور کار قرار گرفت، همچنین آماده سازی پروژه های تحویلی مهرماه پیگیری شد تا پروژه های جدید در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد و برنامه ریزی پروژه های بهمن ماه نیز انجام شد.
سرپرست سابق اداره کل نوسازی مدارس استان هماهنگی با ستاد، تشکیل جلسات و کارگروه های مختلف، جلسات مدیریتی در سطح استان، پیگیری امور اعتبارات و نقدینگی و مسائل مرتبط با امور جاری اداره کل را از اقدامات این مدت برشمرد و افزود: به دلیل محدودیت زمان مسئولیت به مباحث میان مدت و بلندمدت نپرداختم و جا دارد از حوزه های مختلف اداره کل نوسازی مدارس قدردانی کنم.
وی با تاکید بر اهمیت جایگاه مجمع خیرین مدرسه ساز در اداره کل نوسازی مدارس، گفت: مجمع خیرین را به عنوان همکار در اداره کل می شناسیم و امروز آنها از اداره کل حمایت می کنند.
 مجید نسیمی_سرپرست جدید اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان نیز در این مراسم با قدردانی از زحمات مهندس میرپور، گفت: اصفهان از لحاظ فضای آموزشی و پرورشی یک استان محروم است، و فقط در دو ناحیه در مرکز استان تعداد زیادی مدرسه دوشیفت داریم.
سرپرست جدید اداره کل نوسازی مدارس استان با بیان اینکه با غیرحضوری بودن مدارس به خاطر شیوع کرونا نگرانی ها کمتر بود، گفت: تعدادی مدرسه داریم که بدلیل آسیب دیدن جدی دستور تخلیه دادیم و چاره ای جز تخلیه برای آنها نداریم.
وی با تاکید بر اهمیت نگاه ویژه به استان اصفهان، گفت: درخواست اعتبار ویژه برای مدارسی داریم که با پدیده فرونشست زمین روبرو شده اند.
نسیمی خاطرنشان کرد: با تورمی که سالیانه داشته ایم مبلغی که به حقوق کارمندان اضافه شده که متناسب با تورم واقعی نبوده و روز به روز همکاران ما دچار مشکل شده اند، در حالی که همکارانی بازنشسته شده اند و نیرویی جایگزین آنها نشده است و فشار مضاعف کار به همکاران ما وارد شده است که درخواست می کنم این موضوع نیز مورد توجه قرار گیرد.
محمد اعتدادی_مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با گرامیداشت یاد مرحوم میربد، مدیرکل سابق نوسازی مدارس استان، گفت: در چند هفته گذشته چندین مرتبه با آقای رخشانی مهر صحبت کردم چون در ۷ ماه گذشته به ما سخت گذشت. حجم کار آموزش و پرورش زیاد است و آقای مهندس میرپور هم پای تعهد خود هست و برای هر دو اداره کل وقت می گذاشت.
وی امیدواری کرد سرپرست جدید اداره کل نوسازی مدارس استان نیز مسیر تعامل اداره کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان را ادامه دهد که اگر این تعامل نباشد هر دو دستگاه در زمینه فضاهای آموزشی با مشکل مواجه می شوند.
دکتر ملا احمدی رییس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان نیز با قدردانی از زحمات مهندس میرپور، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در دیدار ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی به دو خصلت صداقت و اخلاص ایشان اشاره کردند که شهادت می دهم این دو صفت نیز در مهندس میرپور وجود دارد و مدیر پرکار و مخلصی است که تمام وقت خود را در خدمت آموزش و پرورش قرار داده است. حسن بزرگ مدیران نوسازی و نقطه روشن در پرونده آنها ارتباط با انسان های آسمانی از جنس خیرین است که امیدوارم برکتی برای استان اصفهان و کشور عزیزمان باشند.
وی با بیان اینکه امروز پروژه های خیر ساز در نوبت تهیه نقشه محاسبات، تاسیسات یا طراحی قرار دارد، اظهار امیدواری کرد که این پروژه ها سرعت عمل بیشتری بگیرد. ضمن اینکه باتوجه به افزایش قیمت ها، برآوردها برای مناقصه پروژه های خیرساز با سرعت بیشتری انجام شود.
ملا احمدی درخواست کرد پروژه های خیر سازی که خیر تعهدات خود را انجام داده، اما تعهدات بخش دولتی مانده است در دستور کار قرار گیرد.
حسن اکلیلی_بازیگر پیشکسوت و سفیر مدرسه سازی استان اصفهان با اشاره به جایگاه خطیر آموزش و پرورش، گفت: افراد موثر جامعه بیشتر مدیران آموزش و پرورش هستند و هرکسی در هر جایگاهی در آموزش و پرورش که حضور دارد و خدمت می کند نامدار و ماندگار خواهد بود.
 
760 14001019 3
 
760 14001019 4
 
 
760 14001019 2
 
 

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز2222
دیروزدیروز2077
هفته جاریهفته جاری9440
ماه جاریماه جاری23501
کل بازدیدکل بازدید2485212

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید