پیام مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان به مناسبت روز جهانی معلولین
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان به مناسبت سیزدهم آذرماه روز جهانی معلولین پیامی صادر کرد و این روز را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، متن پیام مهندس فتحی به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
در تقویم جهانی سوم دسامبر مصادف با ۱۳ آذر به عنوان روز جهانی معلولین نامگذاری شده است. این روز فرصتی گرانبهاء و ارزنده بمنظور تکریم شایسته از انسان هایی شریف و مقاوم است که به عمل ثابت نموده اند معلولیت با محدودیت برابر نیست. همچنین یادآور مسئولیت ما در ایجاد جامعهای فراگیر و برابر است تا همه افراد، به ویژه دانشآموزان با نیازهای ویژه، بتوانند به پتانسیلهای خود دست یابند و از حقوق و فرصتهای برابر برخوردار شوند.
تفاوتهای فردی بخش مهمی از زیباییهای خلقت است و نهاد آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اجتماعی، به این واقعیت توجه ویژهای دارد. اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان نیز در همین راستا و توسعه عدالت آموزشی در سه سال گذشته ۴ مدرسه با ۴۸ کلاس درس و زیربنای ۷۲۰۰ مترمربع در مناطق خمینیشهر، ناحیه ۳، ناحیه ۴ و فلاورجان را با کمک خیرین تحویل دانشآموزان عزیز با نیازهای ویژه استان نموده است.
همچنین، هماکنون ۶ مدرسه با ۳۰ کلاس درس و زیربنای ۳۴۴۰ مترمربع در مناطق چادگان، خور و بیابانک، زرینشهر، مهردشت، ناحیه ۶ و نجفآباد با مشارکت خیرین مدرسهساز در دست اجرا میباشد.
امید است تمامی نهادهای مرتبط با حوزه معلولین با همکاری یکدیگر، به ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به این بخش از جامعه توجه بیشتری داشته باشند و زمینه تحقق عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی را بیش از پیش فراهم آورند.
ناصر فتحی
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان