به همت خیر نیک اندیش،
تفاهم نامه ساخت سالن خیرساز شهید سید حسن نصرالله در نایین امضا شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، در یازدهمین روز از مهرماه ۱۴۰۳، تفاهم نامه ساخت سالن شهید سید حسن نصرالله به همت خیر نیکوکار احمد تجلی در شهرستان نایین امضا شد.
ذاکران معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: همزمان با شهادت سید مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و در ایام سوگواری این عالم و مجاهد عزیز به همت خیر نیک اندیش نایین تفاهم نامه ساخت سالن چندمنظوره به متراژ ۱۵۰ مترمربع امضا شد.
معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان افزود این سالن در مدرسه استثنایی حاجیه خانم مکتبی ساخته می شود و هزینه ای بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال جهت ساخت آن برآورد شده است.
لازم به ذکر است در این جلسه علاوه بر خیر نیک اندیش، ذاکران معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس، عبدیزدان مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز و شهریاری مدیر آموزش و پرورش نایین نیز حضور داشتند.