header site 1403

×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496
JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 495

تفاهم نامه ساخت مدرسه خیرساز ۱۲ کلاسه ناحیه ۵ اصفهان امضا شد

 
به همت خیر نیک اندیش؛
تفاهم نامه ساخت مدرسه خیرساز ۱۲ کلاسه ناحیه ۵ اصفهان امضا شد
به همت و هزینه صد درصدی خیر نیک اندیش سید احمد محمدی شیخ شبانی یک مدرسه ۱۲ کلاسه در ناحیه ۵ اصفهان احداث خواهد شد.
 
780 14030702 2 تفاهم نامه ناحیه 5
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، در دومین روز از مهرماه ۱۴۰۳ تفاهم نامه ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در ناحیه ۵ اصفهان منعقد شد.
این مدرسه با زیربنای ۱۱۳۰ مترمربع با ۲۹۶۰ مترمربع محوطه سازی، ۲۰۰ متر طول دیوار کشی در زمینی به مساحت ۴۱۰۰ مترمربع با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریالی خیر نیک اندیش سید احمد محمدی شیخ شبانی احداث خواهد شد.
بر اساس این تفاهم نامه این مدرسه ۱۲ کلاسه در محل سابق مدرسه هفتم محرم واقع در محله خانه اصفهان و برای دانش آموزان دختر این منطقه احداث خواهد شد.
گفتنی است در این جلسه علاوه بر خیر، فتحی مدیر کل نوسازی مدارس استان اصفهان، ذاکران معاون مشارکت های مردمی این اداره، عبدیزدان مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان، نقائی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۵ اصفهان و جمعی دیگر از خیرین و مسئولین حضور داشتند.

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز2061
دیروزدیروز2077
هفته جاریهفته جاری9279
ماه جاریماه جاری23340
کل بازدیدکل بازدید2485051

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید