معاون رییس جمهور؛
پیشرفت کشور بعد از انقلاب چشمگیر بوده است

معاون رییس جمهور به نقل از مقام معظم رهبری (مدظله) افزود قبل از انقلاب اسلامی هنگام تبعید رهبری در شهر ایرانشهر و وقوع سیل این شهرستان حتی یک مدیر کل برای کمک به آسیب دیدگان نیامد و شخص معظم له با کمک گرفتن از مردم دیگر استان ها مشکلات را به خوبی مدیریت کردند.
حسینی بیان کرد: باید قدردان انقلاب اسلامی باشیم و همواره به یاد شهدا باشیم؛ این عزیزان جان خود را برای حفظ نظام فدا کردند و امروز مسوولیت ما سنگین تر از گذشته است.
فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان نیز گفت: مدرسه ابوالشهید محمد غیرتی آران و بیدگل در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع با زیربنای ۹۰۰ مترمربع، ۲۰۰ مترطول دیوار کشی و اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال از منابع دولتی و کمک خیرین به نسبت ۵۰ درصد ساخته شده است.
این مدرسه با ۶ کلاس درس دارای نمازخانه، کارگاه، کتابخانه، زمین چمن مصنوعی و زمین تنیس می باشد.
در دهه مبارکه فجر ۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان آران و بیدگل به بهره برداری می رسد.